Kipa 24h – laadukasta ja nopeaa palvelua

Kiinteistö- ja Ympäristöpalvelut Oy, tunnetummin Kipa, tarjoaa kiinteistönhoitoa Kuopiossa yli 20 vuoden kokemuksella. Yrityksen perustamisen lähtökohtana on ollut tarjota asiakkaille aidosti laadukasta ja luotettavaa kiinteistönhoitoa. Pyrimme työssämme ennakointiin ja hoidamme kiinteistöissä asioita kuntoon jo ennen kuin niitä ehditään meiltä pyytää. Näitä periaatteita noudattaen Kipan perhe on kasvanut vuosien varrella kahden miehen yrityksestä n. 45 henkilön yhteisöksi ammattilaisia. 

Kipan perheeseen kuuluu kiinteistönhoidon ammattilaisia talotekniikan, ulkoalueiden sekä siivouksen saralta. Jokainen meistä on sisäistänyt, että olemme asiakasta varten ja palvelumme on joka päivä laadukasta ja ystävällistä. Meillä on pitkiä työsuhteita, mikä on mahdollistanut sen, että tunnemme hyvin asiakkaamme ja kiinteistömme. Arvostamme yhteistyötä ja toivomme aktiivista vuorovaikutusta asiakkaiden kanssa. Meitä motivoi halu tehdä työmme hyvin ja olla asiakkaidemme osoittaman luottamuksen arvoisia.

Asiakkaiden tuntemisen ja oikean palveluasenteen tuloksena olemme luoneet pitkiä ja luottamuksellisia asiakassuhteita. Se on meille kunnia-asia. Haluamme tarjota asiakkaillemme huolellisella työllä huoletonta asumista ja olemista.

Kiinteistö- ja Ympäristöpalvelut Aravirta on osa Kotikatua. Tutustu Kotikatuun tästä.